Ta bort växelanvändare som inte längre ska svara i växeln

växelanvändare

Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Gå till fliken 'växel' i Cloudgruppen-portalen och klicka på redigera.

2. Du kommer då till inställningarna för din växel.

3. Klicka på den växelgrupp som du vill ta bort en användare i. Alltså i funktionen 'mobilnummer som ska svara i växeln' (med eller utan kö).

4. När du klickar på växel-gruppen så får du upp fler inställningar för gruppen till höger. Där kan du välja att bocka ur den person som inte längre ska svara i växelgruppen samt lägga till en nya användare, om det behovet finns. Tryck i så fall på "skapa nytt" för att lägga till en helt ny användare. Glöm inte att spara dina ändringar när du är klar.