Hur man ringer ut via sitt växelnummer/fastnummer
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här är en guide som visar hur man ringer ut via sitt växelnummer/fastnummer.

Tryck på bilden för att förstora den.

1. Öppna applikationen CloudCom i din telefon.

2. Gå till fliken 'Ring'.

3. Välj om man ska ringa till en befintligt kontakt i telefonen genom att trycka på 'Kontakter'. Om man ska ringa ett nummer som ej är sparad i sin telefonbok så tryck på knappen 'Knappsats'.

4. Oavsett vad man väljer så kommer det en ruta fram med alla växelnummer/fastnummer man är inlagda i, möjligheten att ringa via sitt mobilnummer finns också.

5. Välj det nummer man önskar ringa ut med, därefter blir man uppringd först av sin egna växel. Besvara samtalet så kommer du kopplas vidare till personen du önskar ringa.